Iedereen houdt van gadgets

Iedereen houdt van gadgets, maar niet meer dan geeks, en geeks weten dat er een gadget is die elk probleem ophelpt die het leven werpt. Niets kan meer problemen opwerpen dan reizen. Gadgets zijn de perfecte oplossing om chaos te reizen in welke vorm dan ook. Dus neem een ​​blad uit het geek speelboek en pak je een reisgeest-gadget of twee. Hier zijn enkele ideeën om u voor te bereiden op uw volgende avontuur.

Altijd een vorm van entertainment met u hebben. Iedereen houdt ervan om op vakantie een goed boek te maken, maar het probleem is dat je beperkt bent door de grootte van je koffer. De Fidget Cube worden steeds populairder omdat je met je een hele bibliotheek kan dragen voor de grootte van slechts een paperback. Draagbare gaming consoles kunnen essentieel zijn voor langlaufauto’s voor u of voor de kinderen in de achterkant van de auto. Draagbare spelletjesconsoles zijn een lange weg gekomen sinds de originele 8-bits Nintendo Game Boy in 1989 uit kwam. Handheld video game-apparaten hebben nu nogal geavanceerde graphics.

Macht is een andere overweging. Het probleem met reizen is dat je niet altijd in de armen bent van een stopcontact om al je gadgets op te laden. Nu met de prijs van fotovoltaïsche zonnecellen op een hele tijd zijn lage zonnekosten nu zeer redelijk geprijsd. Zo kunt u uw gadgets altijd opladen; Zelfs als je op het strand bent.

Veiligheid is een andere belangrijke factor om te overwegen tijdens het reizen en gadgets kunnen u daarbij helpen. GPS-trackingapparatuur wordt ten zeerste aanbevolen als het niet essentieel is voor klimmers en off-piste skiërs. Met de simpele druk op de knop wordt uw exacte GPS-locatie uitgezonden naar de hulpdiensten. Dit zijn niet alleen een andere gadget, maar ook een serie kitjes die je leven kunnen redden.

Gewoon omdat je thuis bent, betekent dat niet dat je niet veilig kan blijven. Er zijn een aantal erg ingenieuze gadgets die er zijn om uw gegevens veilig te houden. Bij het reizen is het niet altijd mogelijk om uw laptop te dragen, zodat u op publieke computers moet vertrouwen om werk te krijgen. U kunt nu al uw persoonlijke gegevens met u overal op een zeer veilige USB-stick. Sommige USB Flash drives hebben nu een encryptie die de CIA of NSA zou afgunstigen. Identiteitsdiefstal is aan het opkomen een eenvoudige geek gadget zoals dit maakt het heel makkelijk om veilig te blijven wanneer u van huis bent.

In dit artikel zijn diverse onderwerpen behandeld; Entertainment, kracht, veiligheid en beveiliging. Dit zijn een paar verschillende gebieden die gadgets u echt kunnen helpen bij het reizen. Er zijn geen specifieke gadgets genoemd, omdat nieuwe gadgets de hele tijd uitkomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *